PsykologNord
Afdeling Herning

Psykologsamtaler uden ventetid
Bestil tid


Velkommen til PsykologNord i Herning

PsykologNord har klinik i Sundhedshuset i Herning. Sundhedshuset er beliggende på Vejlevej 1 i Herning og rummer både praktiserende læger, fysioterapeuter, vaccinationsservice, hørecenter, øjenklinik, diætister og mange andre sundhedsfaglige genre. Læs mere om Sundhedshuset i Herning her.

Der er gratis parkering ved PsykologNords afdeling i Herning. Der er både mulighed for at komme i almindelig bil eller stor handicapbus. Generelt er der handicapvenlige faciliteter i Sundhedshuset i Herning.

Bus nr. 4 kører fra Herning Banegård og har stoppested lige udenfor Sundhedshuset. Det tager omtrent 20 minutter i bus fra Herning Banegård til Sundhedshuset.
Når du ankommer til Sundhedshuset i Herning, skal du tage plads i venteværelset på venstre hånd ved hovedindgangen. Du skal ikke melde din ankomst nogen steder. Din psykolog vil komme og hente dig på det aftalte tidspunkt.

Hvis du ankommer tidligt, kan det anbefales at tage et smut forbi Elia Skulpturen, der er beliggende 7 minutters kørsel væk fra klinikken. Sundhedshuset er desuden beliggende i rolige grønne omgivelser, hvor du kan strække benene inden din samtaletid.

Hvis du har svært ved at finde klinikken eller har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 30 30 30 99. Telefonen har åbent alle ugens dage kl. 9-15.

Hvis du vil læse mere om de psykologer, der er tilknyttet klinikken i Herning, kan du klikke her.
Bestil tid

Kontaktoplysninger til PsykologNords afdeling i Herning

Kontakt klinikken på:
T +45 30 30 30 99
M info@psykolognord.dk

Klinikkens åbningstider
Man-søn: 09:00-21:00

Kontorets åbningstider
Man-søn: 09:00-15:00
PsykologNord Herning
Sundhedshuset Herning
Vejlevej 1
7400 Herning

Gratis parkering & bus nr. 4 har stoppested lige ved Sundhedshuset.
Virksomhedsoplysninger
CVR-nr.: 32 81 44 84
SE-nr.: 39 08 61 90

Bank: Vestjysk Bank
Reg.: 7747
Konto: 1480689

Få en tid hos PsykologNord i Herning indenfor 24 timer

Psykologerne i vores afdeling i Herning tilbyder både individuel behandling, parterapi og familiesessioner, hvis dette ønskes.

Ventelisterne til psykologer i Herning bliver ligesom i resten af Danmark længere og længere. Vores vision er derfor, at du ikke skal vente for at komme i behandling hos en psykolog.

Vi tilbyder både psykodynamisk og kognitiv terapi, altid tilpasset ud fra den enkeltes ønsker og udfordringer.
Visionen i PsykologNord er at tænke behandling som en helhedsorienteret oplevelse. Lige fra du kontakter os første gang, til du sidder i klinikkens varme og farverige univers, vil vi gerne omfavne dig og dine behov.

Vi ved, at det kræver meget mod at række ud og starte behandling – men vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du tager det første skridt. Telefonen er åbent alle ugens dage kl. 9-15.
Bestil tid