PsykologNord
Afdeling Odense

Psykologsamtaler uden ventetid
Bestil tid


Velkommen til PsykologNord i Odense

PsykologNord har klinik i hjertet af Odense i behandlerfællesskabet Studio Statera. Her finder du både diætister, kropsbehandlere, psykoterapeuter, coaches og psykologer. Klinikken i Odense er beliggende midt i centrum på adressen Mageløs 12.

Da klinikken er placeret centralt i Odense, er der rig mulighed for parkering, både i parkeringshuse og andre parkeringspladser ved gågaden.

Klinikken er placeret i gåafstand fra Banegården i Odense.

Fra gågaden skal du gå gennem porten til Mageløs 12, hvor du skal op til 2. sal. Her er Studio Statera beliggende. Når du ankommer til din samtale med din psykolog, skal du tage plads i venteværelset, hvor din psykolog vil hente dig på det aftalte tidspunkt.

Hvis du ankommer tidligere til vores klinik i Odense, har du mulighed for at gå en tur ad gågaden, hvor mange gode restauranter, cafeer og butikker er beliggende.

Hvis du vil læse mere om de psykologer, der er tilknyttet klinikken i Odense, kan du klikke her.
Bestil tid

Kontaktoplysninger til PsykologNords afdeling i Odense

Kontakt klinikken på:
T +45 30 30 30 99
M info@psykolognord.dk

Klinikkens åbningstider
Man-søn: 09:00-21:00

Kontorets åbningstider
Man-søn: 09:00-15:00
PsykologNord Odense
Studio Statera
Mageløs 12, 2. sal, tv.
5000 Odense C

Beliggende midt i centrum og i gåafstand fra Odense banegård.
Virksomhedsoplysninger
CVR-nr.: 32 81 44 84
SE-nr.: 39 08 61 90

Bank: Vestjysk Bank
Reg.: 7747
Konto: 1480689

Få en tid hos PsykologNord i Odense indenfor 24 timer

Hos PsykologNord i centrum af Odense møder du kompetente, engagerede og imødekommende psykologer, der står klar til at hjælpe dig videre i dit liv.

Når først du har taget beslutningen om, at du ønsker terapi, kan det være smertefuldt at gå op til mange måneder og vente på at starte behandling hos en psykolog. PsykologNords vision er, at der skal være lettere adgang til psykologbehandling i Odense, og derfor kan du ringe og få en tid til behandling inden for 24 timer.
Klinikken i Odense er placeret i Studio Stateras smukke lokaler. Fra du træder ind ad døren, kan du mærke den rolige atmosfære i behandlingsfællesskabet. Klinikken er indrettet i PsykologNords nordiske stil, sofaen er behagelig og sollyset falder smukt ind i klinikken afskærmet fra det pulserende liv i Odense centrum.

PsykologNord tilbyder terapisamtaler både til medarbejdere i virksomheder og privatpersoner. Du har altid mulighed for at kontakte os og høre nærmere, hvad dine muligheder for behandling er hos PsykologNords afdeling i Odense.
Bestil tid