Priser hos PsykologNord

Ring for at få en tid til behandling inden for 24 timer
Bestil tid


Priser

Prisen for en samtale hos en psykolog er 1495 kr. for 50 minutters samtale.

Prisen for en parterapi session hos en psykolog er 2495 kr. for 100 minutters samtale.


PsykologNord er ikke en del af den offentlige sygesikring, så hvis du har fået en lægehenvisning, kan du desværre ikke bruge den hos os. Derimod tilbyder PsykologNord, at du kan få 500 kr. i rabat pr. samtale, såfremt du har en lægehenvisning.

Prisen for en samtale hos en psykolog er 995 kr. for 50 minutters samtale. Dette er en rabatpris, vi tilbyder, såfremt du har en lægehenvisning.

Prisen for online terapi med en psykolog er 1495 kr. for 50 minutters samtale. Såfremt du har en lægehenvisning, kan du benytte rabatprisen, så prisen bliver 995 kr. pr. samtale.


Prisliste


Gældende pr. 01.03.19
Psykologsamtale uden ventetid1495 kr.
Psykologsamtale uden ventetid med rabatpris ved lægehenvisning  995 kr.
Parterapi2495 kr.
Online terapi1495 kr.
Online terapi med rabatpris ved lægehenvisning  995 kr.
Bestil tid

Betaling

Betaling af samtalen

Betaling af samtalen foregår i starten af hver session ved betalingsterminalen i klinikkerne. Her kan du benytte MobilePay eller betalingskort af typerne VISA, VISA/Dankort, VISA Elektron, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro. Der er endvidere mulighed for kontant betaling.

Tidsbestilling

Bestil tid online via bookingformular

Du kan bestille tid til samtalen her. Når du bestiller tid online, har du mulighed for at indtaste dine betalingsinformationer. Betalingen vil derefter blive reserveret på dit kort og først blive trukket på dagen for samtalen.

Der er også mulighed for at bestille tid online uden at indtaste dine betalingsinformationer.

Få tid indenfor 24 timer ved at ringe på 30 30 30 99

Du kan bestille tid til en samtale hos en psykolog ved at ringe på telefon 30 30 30 99. Hvis du vil have en tid indenfor 24 timer, skal du kontakte os telefonisk og ikke benytte vores bookingformular. Vi har telefontid 9-21, hverdage og weekender.

Afbud

Afbud til en samtale skal ske senest 24 timer før samtalen. Hvis du melder afbud rettidigt, vil betalingen ikke blive trukket på dit betalingskort. Ved udeblivelser eller afbud senere end 24 timer før samtalen, opkræves der fuldt honorar.

Du kan melde afbud eller ændre din tid via vores bookingsystem, hvor du lavede et login, hvis du bestilte din tid online. Du kan også kontakte os på info@psykolognord.dk eller på telefon 30 30 30 99.

Login
colorfulRainbow

Tilskudsmuligheder

Hvis du har en privat sundhedsforsikring, dækker den ofte 8-12 psykologsamtaler. Du kan tage kontakt til dit forsikringsselskab og forhøre dig om rammen for psykologsamtaler, dvs. hvor meget af prisen, der dækkes, og hvor mange psykologsamtaler du har til rådighed.

Selvom forsikringsselskaberne nogle gange har deres egne psykologer tilknyttede, kan du benytte dig af muligheden for ”selvvalgt psykolog”. Bevillingen fra dit forsikringsselskab kan du derefter sende til os på mail.

Bestil tid

Grænsen mellem arbejdsliv og privatliv er i stigende grad flydende. Det betyder også, at din trivsel som medarbejder er en væsentlig faktor for den daglige drift og økonomiske udvikling på din arbejdsplads. Vi oplever, at flere og flere arbejdsgivere vælger at finansiere behandlingsforløb for deres medarbejdere.

Din arbejdsplads har mulighed for at tilmelde sig PsykologNords virksomhedsordning, der betyder, at du får samtalerne 10 % billigere – uanset om din arbejdsgiver vælger at betale for samtalerne eller ikke. Kontakt os på telefon 30 30 30 99 for at høre mere om denne mulighed.

Læs mere om psykolognords
virksomhedsordning

Du kan søge om tilskud fra din kommune til at gå i behandling hos en psykolog, ifølge Lov om Aktiv Socialpolitik § 82 eller Lov om Aktiv Socialpolitik § 63.

Bestil tid

Du kan få en henvisning fra din læge til at få tilskud til psykologbehandling, hvis du tilhører en af definerede personkredse.

PsykologNord er ikke en del af den offentlige sygesikring, så hvis du har fået en lægehenvisning, kan du desværre ikke bruge den hos os. Du kan finde en psykolog, der tager imod lægehenvisning på hjemmesiden www.psykologeridanmark.dk.

PsykologNord tilbyder, at du kan få 500 kr. i rabat pr. samtale, såfremt du har en lægehenvisning, så prisen er 995 kr. pr. samtale.

Bestil tid
Bestil tid

Handelsbetingelser

privacyPolicy
Læs om vores handelsbetingelser her.

Privatlivspolitik

privacyPolicy
Læs om vores privatlivspolitik her.