Psykologerne
hos PsykologNord

Ring for at få en tid til behandling inden for 24 timer
Bestil tid Bestil tid


Psykolog Katrine Breum
Psykolog og stifter Katrine Breum Larsen
Jeg hedder Katrine Breum Larsen og er uddannet cand.psych fra Aalborg Universitet og er stifter af PsykologNord. Jeg bor med min mand og min hund i et hus i skoven, hvor jeg nyder at være tæt på naturen. Jeg har boet to år i Vietnam som barn og har derfor tidligt i mit liv stiftet bekendtskab med mange forskellige kulturer og religioner.
 
Jeg har i flere år arbejdet med ledelse og trivsel og har i den forbindelse opnået stor indsigt i, hvordan de organisatoriske rammer kan påvirke mennesket og skabe stress, angst og depression som psykiske reaktioner på et belastende arbejdsmiljø.
 
Jeg har i de senere år særligt haft et fokus på mennesket i krise, hvor jeg har oplevet, at bearbejdning af traumer rummer muligheden for at skabe sig en tilværelse med stort nærvær og meningsfuldhed.
 
Som psykolog er jeg meget optaget af at møde hvert enkelt menneske med et åbent sind og en stor respekt. Min vigtigste opgave er at skabe et trygt rum for dig, så vi sammen kan forstå dine problematikker i en større sammenhæng. Målet er i sidste ende, at du skaber et liv med større frihed og glæde.
Bestil tid Bestil tid
Uddannelser og kurser
Uddannelse i Krise- og Traumebearbejdning
Grunduddannelse i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi
Somatic Experience Traumeworkshop
Stressbehandlingskonferencer
Kursus i Narrative Samtaler
Kursus i Compassion-fokuseret terapi
Pre MBA i ledelse, HR og trivsel
Forskningsprojekt om selvværd og selvtillid i det præstationsstyrede samfund
Psykolog Miriam Stig Poulsen
Psykolog Miriam Poulsen
Jeg hedder Miriam Poulsen og er uddannet cand.psych fra Aalborg Universitet og er tilknyttet PsykologNord i Aalborg og Århus. Privat er jeg mor til to, og vi er bosiddende i Nordjylland.
 
Kriser er en naturlig del af livet. Dog er det vigtigt ikke udelukkende at gå igennem kriserne alene, men derimod søge støtte og hjælp til at komme ud på den anden side som et stærkere menneske. Igennem mit arbejde som psykolog har jeg erfaring med mange forskellige kriser og problematikker, så som sorg, angst, stress, depression og krisereaktioner.
 
Udover at være psykolog har jeg tidligere arbejdet inden for salg, ledelse og fra sundhedssektoren, hvilket har givet mig erfaring med menneskelige relationer og deres betydning.
 
Jeg tilbyder både individuel terapi og parterapi, hvor jeg lægger vægt på at skabe et trygt og tillidsfuld rum, hvor vi sammen kan tilrettelægge et forløb med dine problematikker i fokus, så du i højere grad bliver i stand til at leve et mere autentisk liv, med større mulighed for at realisere det du drømmer om.
Bestil tid Bestil tid
Uddannelser og kurser
Somatic Experience Traumeworkshop
Kursus i Krisepsykologi
Klinisk psykologi i en psykodynamisk ramme
HR, trivsel og personaleledelse
Eksistentiel terapi
Kursus i udviklingspsykologi og psykopatologi
Kursus i Tab- og Sorgreaktioner
Forskningsprojekt omhandlende identitet og religion
Kursus i Emotionsfokuseret parterapi
Psykolog Stefan Boldemann
Psykolog Stefan Guldager Boldemann
Mit navn er Stefan Guldager Boldemann, og jeg er uddannet cand.psych fra Aalborg Universitet og er tilknyttet PsykologNord i Odense centrum. Jeg er opvokset på landet, og naturen betyder stadigvæk meget for mig. Jeg er gift, har to små dejlige drenge, og vi bor i Odense.
 
Jeg er udlært mekaniker og har været i forsvaret et par år, inden jeg uddannede mig som psykolog. Tilværelsen har lært mig, at alvorlige kriser kan ramme os alle, og at vi alle på forskellige tidspunkter i livet kan få brug for hjælp og støtte fra andre end vores nærmeste.
 
Inden mit samarbejde med PsykologNord har jeg arbejdet i private organisationer, hvor jeg blandt andet har beskæftiget mig med angst, stress og depression samt selvværds- og afhængighedsproblematikker.
 
Jeg har erfaring for, at et tillidsfuldt samarbejde kan medføre store, positive forandringer og forbedret livskvalitet, og jeg ser det som en fælles opgave, at definere rammerne for vores samarbejde, så du får hjælp til at arbejde med netop dine udfordringer.
Bestil tid Bestil tid
Uddannelser og kurser
Kursus i Kognitiv Adfærdsterapi
Kursus i parterapi
Kursus i Mindfulness
Grunduddannelse i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi
Forskningsprojekt om kvartlivskriser
NADA-udøver

Skal vi hjælpe dig?

Skriv dit navn og dine kontaktinformationer, samt
eventuel kort besked - så kontakter vi dig