PsykologNord
Afdeling Aalborg

Psykologsamtaler uden ventetid
Bestil tid


Velkommen til PsykologNord i Aalborg

PsykologNord har klinik i Aalborg Øst i Sundheds- og Kvartershuset. Sundheds- og Kvartershuset er beliggende forenden af Humlebakken i Aalborg Øst og rummer både praktiserende læger, hudlæger, fysioterapeuter, fitness og psykologer.

Foran PsykologNords afdeling i Aalborg har du mulighed for at parkere din bil på en stor gratis parkeringsplads. Der er desuden mulighed for handicapparkering. Der er generelt handicapvenlige faciliteter i Sundheds- og Kvartershuset i Aalborg.

Bus nr. 11 og bus nr. 14 kører fra Aalborg Station og har stoppested lige udenfor Sundheds- og Kvartershuset.

Når du ankommer til din samtale med din psykolog, skal du finde gang 2, hvor psykologernes venteværelse er placeret i bunden af gangen. Her tager du plads, indtil din psykolog kommer og henter dig på det aftalte tidspunkt.

Hvis du ankommer tidligere til vores klinik i Aalborg, har du mulighed for at nyde en kop kaffe eller en kage i husets lækre café, Kaffe Fair, inden du skal til psykolog.

Hvis du vil læse mere om de psykologer, der er tilknyttet klinikken i Aalborg, kan du klikke her.
Bestil tid

Kontaktoplysninger til PsykologNords afdeling i Aalborg

Kontakt klinikken på:
T +45 30 30 30 99
M info@psykolognord.dk

Klinikkens åbningstider
Man-søn: 09:00-21:00

Kontorets åbningstider
Man-søn: 09:00-15:00
PsykologNord Aalborg
Sundheds- & Kvartershuset
Fyrkildevej 7, st. 2
9220, Aalborg Øst

Gratis parkering & bus nr. 11 og nr. 14 har stoppested udenfor.
Virksomhedsoplysninger
CVR-nr.: 32 81 44 84
SE-nr.: 39 08 61 90

Bank: Vestjysk Bank
Reg.: 7747
Konto: 1480689

Få en tid hos PsykologNord i Aalborg indenfor 24 timer

I PsykologNords afdeling i Aalborg har vi samlet et hold kompetente psykologer, der tilbyder psykologsamtaler uden ventetid, både individuelle sessioner og parterapi.

I Aalborg oplever mange klienter desværre, at ventelisterne til psykologbehandling bliver længere og længere. PsykologNords vision er, at du hurtigt kan komme i terapi, så du ikke skal gå længe og vente på at komme i behandling hos en psykolog.
PsykologNord tænker psykologbehandling som en helhedsoplevelse, og derfor har vi lagt vægt på æstetikken og komforten. Vores klinik i Aalborg er indrettet i mange farver og med en blød sofa, så du kan sidde behageligt, når du er til psykolog.

Hvad enten du kontakter os som privatperson eller som en virksomhed i Aalborg, der vil have en medarbejder i terapi, står vores team af psykologer klar til hjælpe.
Bestil tid