PsykologNord
Afdeling Aarhus

Psykologsamtaler uden ventetid
Bestil tid


Velkommen til PsykologNord i Aarhus


PsykologNord har klinik i Aarhus. Vi holder til i et klinikfællesskab med andre psykologer og rekrutteringskonsulenter. Klinikken i Aarhus er beliggende på Nordre Strandvej 97, 8240 Risskov.

I Aarhus kan du møde et team af erfarne og kompetente psykologer. Vi har stor indsigt i og erfaring med blandt andet angst, stress, depression, lavt selvværd, selvmordstanker, sorg, kriser og traumer. Vi møder dig med en positiv og respektfuld tilgang. Vi ønsker at skabe et trygt rum, hvor vores samarbejde kan medføre positive forandringer og forbedret livskvalitet for dig.

Vi tilbyder individuelle samtaler og parterapi. Vi tager udgangspunkt i forskellige terapiformer, fx psykodynamisk terapi, kognitiv terapi, narrativ terapi og krisehjælp. Vi tilbyder også online terapi for dig, der af forskellige årsager ikke har mulighed for at komme til vores klinik.

Psykologsamtale med kort ventetid

Hos PsykologNord kan du få tid til en samtale med en psykolog i Aarhus med kort ventetid. Vores mål er, at vi sammen kan realisere de drømme og håb, du har for din fremtid, uanset hvilke udfordringer, du måtte stå overfor. Ring til os for at få en tid til behandling inden for 24 timer. Du kan også bestille en tid via vores bookingsystem. Se vores kontaktoplysninger nedenfor.

Hvis du vil læse mere om de psykologer, der er tilknyttet klinikken i Aarhus, kan du klikke her.

Praktiske informationer

Gratis parkering

Du har mulighed for at parkere din bil gratis foran klinikken, enten lige ved huset eller ude ved vejen. Hvis du ankommer i en stor handicapbil, er der ligeledes plads til denne på parkeringspladsen ved vores klinik i Aarhus.

Tag bussen

Bus nr. 12 og bus nr. 17 kører fra Aarhus centrum og har stoppested på Nordre Strandvej, tæt på klinikken.

Når du ankommer til klinikken

Når du ankommer til din samtale med din psykolog i Aarhus, skal du gå ind ad hoveddøren, hvor du finder psykologernes venteværelse. Din psykolog vil komme og hente dig på det aftalte tidspunkt.

Lidt om området omkring klinikken

Vores klinik i Aarhus har en dejlig beliggenhed. Ankommer du tidligt til den planlagte tid hos psykolog Aarhus, har du mulighed for at gå en tur på Nordre Strandvej, hvor der ligger mange hyggelige cafeer og butikker. Desuden er klinikken placeret tæt på Bellevue Strand i Risskov. Bestil tid

Kontaktoplysninger til PsykologNords afdeling i Aarhus

Kontakt klinikken på:
T +45 30 30 30 99
M info@psykolognord.dk

Klinikkens åbningstider
Man-søn: 09:00-21:00

Kontorets åbningstider
Man-søn: 09:00-15:00
PsykologNord Aarhus
Nordre Strandvej 97
8240 Risskov

Gratis parkering & bus nr. 12 og nr. 17 har stoppested udenfor.
Virksomhedsoplysninger
CVR-nr.: 32 81 44 84
SE-nr.: 39 08 61 90

Bank: Vestjysk Bank
Reg.: 7747
Konto: 1480689

Få en tid hos PsykologNord i Aarhus indenfor 24 timer

I Aarhus har vi samlet et team af kompetente og engagerede psykologer. Der tilbydes både individuelle samtaler og parterapi. Hvis du kontakter os, har du mulighed for at få en tid inden for 24 timer.

Generelt oplever danskerne, at ventelisterne for psykologbehandling bliver længere og længere. Dette gør sig også gældende for Aarhus, hvor mange klienter fortæller, at de går i måneder og skal vente på behandling hos en psykolog. Hos PsykologNord tilbyder vi terapi uden ventetid, så du hurtigt kan få hjælp.
Klinikken i Aarhus er indrettet i mange farver, da vi har erfaring med, at dine omgivelser gør en forskel for behandlingsforløbet hos psykologerne. Det skal være en helhedsoplevelse at være til psykologbehandling hos PsykologNord i Aarhus, og derfor har vi også tænkt på komforten i valget af møbler og inventar til klinikken.

Vores psykologer tilbyder både behandlingsforløb til virksomheder og privatpersoner. Så hvis du ejer en virksomhed i Aarhus og omegn og vil have en medarbejder i terapi, står vores psykologer klar til at hjælpe.
Bestil tid